HTML

Én, Te, Ő

Miről szólok? Rólam. Rólad is ha belémnézel, a szemembe. Visszanézel magadra. És rá.. Őrá. Ő meg lehet hogy épp háttal van. A tükrőmben látni a színeit- fehéren feketén - Szivárványkodás.

Friss topikok

Linkblog

2008.09.12. 16:35 Indilwhen

Visszavágy-talan

 

Álmodtam, álmomban tánc voltál előbb Semmi és végül Minden. Nem ajtó. Kopogtatás. Kopogás.  Együtt kopogtunk. Azt már nem tudom, hogy ugyanazon ajtón? Ami biztos: ilyen lehet egy angyal szárnyának verdesése.

Magunkévá tett szócsenés Pilinszkytől.

Lám végül kiderült nem egy ajtón kopogtunk, de még csak egy univerzumban sem. Megesik az embberrel néha, hogy illúziói megcsúfolják kicsit, dehát fejcsóválós könnyed sóhaj: így jártunk

Vajon hová tünnek a szeretések sikolyok, sóhajok?

Emberek világmozgató érzéseinek szemétdombja, hol keveredik a gyönyőr ragyogó fehérje és az undor zöldje - nincs újrahasznosítás, halmozzuk testszakadásig.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://enteo.blog.hu/api/trackback/id/tr100660545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása